În primul sezon cu Massimo Forvard din Paraguay a jucat 799 de minute

În primul sezon cu Massimo Forvard din Paraguay a jucat 799 de minute (20 de minute el a dat cu amabilitate Alenichev) și a marcat doar doua goluri. În modul de practică, locuitorul obișnuit al bancului era plin de un sentiment rar de plăcere sportivă.

Melgarho – fotbalist dependent. Poate suna cinic, dar aceasta este realitatea: a rezerviștilor este dependentă de obicei, de sănătatea și starea fizică a principalilor jucatori de pe echipa. Așa a fost înainte, iar acum el este cel mai bun; și lăsați pe ceilalți să se odihnească pe bancă.

În Lorenzo Super Bowl în timp suplimentar a înlocuit Zee Luis stoarse și a creat portarul perfect de tăiere pe Adriano.

Împotriva „Dynamo“, eroul nostru a apărut pe stânga, printr-un stenochku Glushakova au pătruns în suprafața de pedeapsă, și doar atârnat pe pentru a deschide un cont Promes (Chervichenko probabil fericit), dar a arătat pasivitate în momentul în care, înainte de gol Tashaeva.

Melgarejo nu a marcat încă CSKA Moscova, dar el a fost cel care în ultimul derby sa retras la obiectivul Pashalic.

Stallone a fost împușcat în porno, iar Melgarho a jucat cu Alenichev. Cum a fost transformat înainte « Spartacus » Foto: Readfootball, R-Sport

Indiatul trezit a marcat o întâlnire de minute 92 cu « Anji » și a salvat roșul și albul de la înfrângerea acasă.

El a oferit Samedov cu lumbago eficientă în joc cu « Urals ».

Scopul a scos « Ahmat ».

A lovit cu stânga condamnat la înfrângerea « Sevilla ».

El a proiectat un dublu câștigător pentru Nalchik și a adus Spartak la Cupa 1/4 din Rusia. Greu înlocuit în joc – iar roșu și alb au ratat imediat.

Joker „Spartacus“ a renuntat la mâneci turtite Carrera în momentul cel mai important și dificil atunci când o echipă a acoperit o teribilă epidemie de leziuni, coaching înrolat încredere și cred în tine. In cazuri extreme, Lorenzo poate fi la stânga sau la dreapta-spate, este capabil să iasă pe marginea din dreapta sau la stânga la mijlocul terenului, dar preferă poziția atacant central. El va fi fericit oriunde va arăta Massimo.

Principalul lucru este că Melgarejo a mai jucat. Cei răi nu înlocuiesc pectorii de la FootballHD. Prin urmare, Ze Luis se ascunde.